SANDWICH MET ROSBIEF EN PESTO
Als ik mijn vrouw écht blij wil maken maak ik op zondag tijdens de lunch een heerlijke sandwich. Het was gisteren nog heerlijk weer ,en ik ben de beroerdste niet. Dus daar komt ie.
BOODSCHAPPEN: Lekker brood (Ik maak het zelf maar koop een lekker oerbrood of zo), verse pesto, rucola, pijnboompitten, honing-mosterdsaus, zongedroogde tomaten in olie en Parmezaanse kaas.
Stap 1: Snij twee mooie plakken af van je brood en besmeer deze met pesto alsof het boter is.
Stap 2: Leg hier drie plakjes rosbief op en druppel er een beetje honing-mosterdsaus over.
Stap 3: Drapeer er wat rucola overheen en strooi er wat (geroosterde) pijnboompitten over.
Stap 4: Leg hier de zongedroogde tomaat in dunne reepjes gesneden op. Maak het af met lekker veel geraspte Parmezaanse kaas.
NB Delen mag, eten is voor iedereen!