GEVULDE PORTOBELLO
![GEVULDE PORTOBELLO](https://i0.wp.com/smuggler.nl/wp-content/uploads/2020/08/Portobello.jpg?fit=1654%2C1240&ssl=1)
Even snel een makkelijk receptje voor dit weekend op de BBQ. En het is een aanrader, zeker als je eens wat anders wilt dan alleen maar vlees.
Boodschappen: 4 portobello’s, paprika, roomkaas (ik nam gewoon Philadelphia roomkaas met bieslook), 2 teentjes knoflook, parmezaan, peper en zout.
![](https://i0.wp.com/smuggler.nl/wp-content/uploads/2020/08/Portobello-leeg.jpg?resize=960%2C720&ssl=1)
Stap 1: Snij de steeltjes van de portobello’s en snij ze fijn. Snij ook de helft van de paprika in kleine blokjes. Bak dit samen met de knoflook aan in een koekenpan.
![](https://i0.wp.com/smuggler.nl/wp-content/uploads/2020/08/Portobello-vulling.jpg?resize=960%2C720&ssl=1)
Stap 2: Meng in een kom de roomkaas, de paprika en de steeltjes van de portobello’s. Voegpeper en zout toe. Niet vegetariërs kunnen hier nu ook wat spekreepjes aan toevoegen.
![](https://i0.wp.com/smuggler.nl/wp-content/uploads/2020/08/Portobello-bbq.jpg?resize=960%2C720&ssl=1)
Stap 3: Vul de paddenstoelen met je romige mengsel en rasp er vervolgens ruim Parmezaanse kaas over.
Stap 4: Leg ze ( eventueel in een aluminium bakje) op je BBQ, 200 graden. Minuutje of 15.