It's just cooking

CHEFS’ SPECIAL

CHEFS’ SPECIAL

Als ik mijn vrouw echt vrolijk wil krijgen maak ik dit broodje. We aten het een jaar of tien geleden op de margriet winter fair. Dat vond ik trouwens een hele leuke beurs! Geloof me, als je dit één keer probeert komt dit broodje vast in je assortiment!

Boodschappen: donkerbruine broodjes, mozzarella, prosciutto (of een andere soortgelijke ham), zongedroogde tomaatjes en een beetje peterselie.

Stap 1: Broodjes doorsnijden. Beetje olie uit het potje zongedroogde tomaat erop smeren. Plakjes mozzarella er op en wat snippers zongedroogde tomaat. Klein beetje olie erover en verse zwarte peper.

Boem! Dat is snel klaar hè?

Bon appetit!

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.