It's just cooking

ETON MESS

ETON MESS

Januari loopt al weer bijna op zijn eindje. Ik neem aan dat de ergste hype van het verplicht afvallen weer voorbij is. Dus is het tijd voor een heerlijke ongezonde toet. Afgelopen weekend bij lieve vrienden gegeten, en daar kwam me toch een lekker toetje op tafel! Het is bijna gênant hoe eenvoudig het is om te maken. Komt ie:

BOODSCHAPPEN: 250 ml verse slagroom, 100 g meringues,  250 g  rood fruit (diepvries), beetje verse munt, 100 g suiker

Stap 1: Maal de munt samen met de suiker in een keukenmachine of desnoods in een vijzel tot je een groene suikerige massa krijgt. Leg dit op een bord, maak de rand van je glas nat en doop dit in de substantie. Zo krijg je een lekker ruikend en mooi randje op je glazen.

Stap 2: Klop de slagroom. Als je helemaal geen zin hebt om wat te doen kun je de slagroom tegenwoordig ook kant en klaar kopen.

Stap 3: Brokkel de merinque in kleine brokjes.

Stap 4: Meng de merinque samen met het ontdooide fruit en de slagroom in de kom

Stap 5: Schep het mengsel in je glazen en klaar is je mooie toet!

NB Zoals je gemerkt hebt zijn er de laatste twee weken geen recepten geplaatst maar ik zal mijn leven beteren, beloofd!



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.