GEVULDE PORTOBELLO
Even snel een makkelijk receptje voor dit weekend op de BBQ. En het is een aanrader, zeker als je eens wat anders wilt dan alleen maar vlees.
Boodschappen: 4 portobello’s, paprika, roomkaas (ik nam gewoon Philadelphia roomkaas met bieslook), 2 teentjes knoflook, parmezaan, peper en zout.
Stap 1: Snij de steeltjes van de portobello’s en snij ze fijn. Snij ook de helft van de paprika in kleine blokjes. Bak dit samen met de knoflook aan in een koekenpan.
Stap 2: Meng in een kom de roomkaas, de paprika en de steeltjes van de portobello’s. Voegpeper en zout toe. Niet vegetariërs kunnen hier nu ook wat spekreepjes aan toevoegen.
Stap 3: Vul de paddenstoelen met je romige mengsel en rasp er vervolgens ruim Parmezaanse kaas over.
Stap 4: Leg ze ( eventueel in een aluminium bakje) op je BBQ, 200 graden. Minuutje of 15.